Benicadell Esportiu

L’Inmevasa renova a Ignasi al temps que fa 2 nous fixatges

Dues cares noves més s’han incorporat a l’Inmevasa Olleria pel nou projecte a la 2a B del futbol sala espanyol, després que Manu Bermúdez i Josep Navarro “Xusi” hagen acceptat vestir la samarreta dels de Salus Madrid.

Amb estos dos fixatges, els d’Olleria estan completant un planter de garanties per a no desentonar en el seu retorn a la divisió de bronç. Manu és un cierre de 24 anys que ha fet que el Mislata lluitara pel campionat la darrera campanya. Format al València FS, ara tornarà a compartir vestidor amb Jorge, però esta vegada a L’Olleria.ignasi

Per la seua banda Xusi és un ala-pivot que aterra a la Vall d’Albaida provinent del Sucro Cullera. Amb 22 anys compta amb molta experiència en Tercera divisió, on ha demostrat la seua força jugant d’esquena a porteria.

També s’ha fet oficial la renovació d’Ignasi, que recordem acabà lesionat la temporada abans d’hora, i que amb tota probabilitat haurà de tornar a passar per quiròfan. No obstant el club dirigit per Manolo Martínez li ha transmès que compten amb ell, una vegada es recupere definitivament de la seua lesió al peu, i per això li tramitaran la fitxa federativa per a la propera temporada, on Salus ja té quasi tancat l’equip.

De moment l’Inmevasa Olleria 2016/2017 esta format per: Jere i Moi a la porteria; Manu i Cristian de cierre; Guti, Joan, Jorge i Pipi a les ales; Charlye i Xusi d’ala-pivot i Raul com a pivot; el que vol dir que encara poden aterrar alguns jugadors més a l’equip els pròxims dies.