Benicadell Esportiu

L’Inmevasa s’apropa al somni de guanyar la lliga

Informa: Marcos Ávila.  Nova victòria de l’Inmevasa, qui  a falta de 4 jornades es manté líder després de visitar el Nou Almàssera i imposar-se per 1 a 8.

El conjunt de Salus és expert en segones parts i el partit del dissabte no va ser una excepció ja malgrat ser superiors tot l’encontre, el primer temps va acabar amb 0-2 siguent controlat completament i gens travat, cosa que va facilitar el ràpid acabament de la primera meitat. L’encarregat d’obrir la llauna va ser José Carlos amb una passada de Charlie que per fi acabaria en gol després d’algunes ocasions errades i un possible penalti a falta d’11’ a Charlie amb 0-0 prou reclamat. El segon gol el faria el propi Charlie amb una acció increïble en la qual faria una vaselina al porter amb el taló a prop del descans.

El segon temps va arribar l’huracà roig al que estem acostumats i quan només havien passat 9 segons de la represa quan Charlie de nou faria el tercer gol del partit i 1 minut després aconseguiria el hat-trick, jugant de forma combinada però la fam del gol del pivot no acabava ací i dos minuts després obtindria el pòquer amb que aniria a casa tot i haver-ne tingut per a fer més gols.

Amb 5-0 l’Inmevasa tenia els deures fets i solament van haver de tindre el baló, tot i així en l’equador del segon temps els locals farien el gol de l’honor però a falta de 9’ José Carlos marcaria de nou llevant les teranyines a l’escaire. Ja a falta de 8’ Ángel faria la seua aportació marcant amb un poc de fortuna després de colpejar en un rival. El resultat definitiu el posaria Rico des dels 10 metres per a mantenir-se a la taula de golejadors a l’igual que Charlie amb 22 i 26 gols respectivament. Amb els 4 gols del dissabte l’únic jugador de la categoria que supera Charlie és Rafa Ara jugador del Pilar i ex del Llevant.

Fitxa tècnica:

5 inicial: Jere, José Carlos, Guti, Dani i Charlie.

Banqueta: Moi, Ángel, Pina, Rico, Marcos i Raúl.

El Partit:

El millor: la superioritat habitual de l’Inmevasa que els permet tindre la
lliga a l’abast de la mà.

El pitjor: res a destacar.

La clau: saber tapar les referències de l’Almàssera i ser efectius en atac.