Benicadell Esportiu

L’Inmevasa torna a agafar el liderat

Informa: Luis Mira. L’Inmevasa va recuperar esta setmana la primera plaça del grup gràcies a la victòria davant el Sucro Cullera al pavelló de La Solana, i que afegit a la sorprenent derrota del Mislata en la seua visita a Almàssera, deixen als d’Olleria en solitari al capdavant de la classificació.

Últim partit de la primera volta, on l’Inmevasa rebia el Sucro amb l’esperança de retrobar-se amb la victòria i recuperar el primer lloc de la taula, ja que el seu màxim rival havia jugat hores abans, i es coneixia el resultat. Començà sent un partit dur i travat, però poc a poc les coses es ficaren al seu lloc, quan una canonada de Charlie després d’una treta de banda ficà l’1-0. Aleshores canviava el partit completament ja que el Sucro havia d’ exposar més i, ràpidament Charlie altra volta col·loca el 2-0, resultat amb el que s’arribà al descans.

Amb eixe 2-0 els locals no pensaren amb els fantasmes del partit de Mislata i amb possessions llargues mantingueren el resultat fins que el Sucro va decidir eixir amb en porter jugador. Però amb una gran defensa dels locals, estos impediren que el Sucro retallés distàncies i és més, Moi a les darreries de l’encontre ficà el 3-0 amb un llançament de camp a camp. Fou  ja als darrers segons del matx quan els de Cullera aconseguiren el seu gol que tan sols va servir per maquillar el resultat. 3-1 i els tres punts per als de Salus que oferiren als seus seguidors amb una gran exhibició, destacant la gran actuació de Moi durant tot l’encontre.

Des d’ací desitjar-li  a Ignasi una molt bona recuperació i que esperem que torne millor que mai. Ànims Ignasi.