Benicadell Esportiu

Ridícul de l’Inmevasa en un partit clau

Dura la derrota de l’Inmevasa a casa d’El Pilar per 6-0, però sobretot més a nivell anímic que en relació a la classificació, ja que l’Inmevasa solament està a 1 punt dels de la cap i casal malgrat haver perdut el lideratge, és a dir, que encara hi ha lluita per la lliga.

La cita de dissabte se sabia important pels aficionats del futbol sala que van omplir el pavelló de gom a gom creant un ambient immillorable, però els de Salus van començar amb nervis i es va veure alguna imprecisió en les passades, cosa que van aprofitar els de casa per tindre el domini de les ocasions. Així amb una jugada enrevessada en la qual Jere havia evitat el gol anteriorment, Rafa Ara recollí el baló i va fer gala d’una increïble sang freda en picar-la per damunt d’un Jere ja batut que no podia fer res.IMG-20160306-WA0013

Amb el marcador en contra en el minut 6, l’Inmevasa va intentar seguir jugant però els de casa farien el segon en el 12’, per cert molt protestat pels d’Olleria per unes mans que van impedir l’Inmevasa traure un baló fora de la zona de perill, i que el propi jugador que havia tallat el rebuig es va quedar soles davant la porteria solament necessitant una bona definició per fer el segon. No obstant amb l’ànim delmat pels dos gols en relativament poc temps, els rogets van seguir intentant-ho i en la segona part del primer temps es va veure un Pilar molt ben tancat i un Olleria construint jugades i finalitzant, però sense el premi del gol i amb aquest resultat de 2-0 van anar als vestidors.

Després del descans El Pilar sortí al camp amb intencions de fer-ne altre per estar més tranquils, i els va eixir bé perquè l’autor del segon també els duria el tercer al minut d’haver començat el segon temps, posant en problemes l’Inmevasa que no va encaixar gens bé el gol. Els amfitrions es van vindre amunt en aquest moment i van fer un joc molt intel·ligent, fins i tot fent porter-jugador en algunes ocasions amb la finalitat de tindre el baló, i van saber aprofitar impresicions de nou per fer el quart gol en el minut 30.

Ací l’Inmevasa es veu acorralat i va traure porter-jugador que no va tindre molt bon resultat ja que no van ser capaços de crear perill i de nou Rafa, ara en una molt bona jugada individual, anant-se’n de dos defensors i posant-la perfectament al pal llarg, va fer el cinquè gol de la vesprada en el 32’ i ja en el 34′ vingué el 6-0 definitiu. Amb tot el peix venut Salus va decidir donar minuts als juvenils Frank i Dani que malgrat jugar solament els minuts finals, es van esforçar al màxim.

L’Inmevasa va eixir de València amb sabor molt amarg, però sabent que encara tenen opcions ja que encara queden jornades i la lliga no és inassolible, ja que El Pilar encara ha d’enfrontar-se amb rivals directes com Mislata, Favara o Maristes i l’Inmevasa va a per totes amb intenció de guanyar aquesta lliga.

Cal destacar que José Carlos va patir molèsties durant el partit i no va jugar en el tram final de la segona part, en cas de ser greu la situació es complicaria per a l’Inmevasa en matèria de lesions.

Fitxa tècnica:

5 inicial Inmevasa: Jere, Pina, José Carlos, Guti i Charlie

Banqueta: Moi, Dani, Raúl, Rico, Ángel, Dani i Frank.

El Partit:

El millor: continuar en opcions a la lliga.

El pitjor: el partit en general i la lesió de José Carlos.

La clau: El tercer gol només començar la segona part que enfonsa l’Olleria.