Benicadell Esportiu

Salus: “Hem de guanyar sí o sí els dos partits que ens vénen”

Olleria continua estant de moda, esportivament parlant, ja que si bé l’equip de futbol abandonà el liderat a la 1a regional, ara ha estat l’Inmevasa qui de nou ha agafat el comandament de la 3a Divisió al futbol sala, i sembla que ja no vullguen tornar a soltar-lo com succeí fa un mes, on després de liderar la classificació durant les 9 primeres jornades, les derrotes davant El Pilar i l’Alzira el relegaren a la segona plaça.

Un dels principals culpables d’esta trajectòria és, sense lloc a dubte, l’entrenador de l’equip: Salus Madrid amb qui des de Benicadell Esportiu hem volgut saber més d’esta primera volta del campionat lliguer que finalitzà este darrer cap de setmana, i que tindrà un descans per recuperar partits pendents (que per cert no n’hi ha cap).

Salus, l’Inmevasa torna a recuperar el liderat, aspecte important…

Més que important, és fonamental de cara als propers partits que se’ns presenten. Dóna’t compte que som l’equip que més entrena de tota la categoria, i a més som els que millor registres tenim com a locals i el segon com a visitant; pel que som justos líders del nostre grup. També estem com a màxims golejadors (77) i equip menys golejat (29), el que demostra que estem pel bon camí. A més he d’incidir que les dues derrotes que patírem, en cap moment foren justes, així com l’empat a Mislata, però açò són circumstàncies de la competició i nosaltres hem d’anar pas a pas. Però molt contents d’estar ahí dalt.Salus

Parlant precisament d’eixos 3 partits on no es guanyà, què és el que li falta a l’equip per no sumar els tres punts en joc?

Doncs jo pense que un poc més d’estabilitat defensiva, sobretot a nivell de l’estratègia dels rivals, ja que en joc estiguérem bé, però quant a córners i faltes en contra pecàrem un poc, majorment el dia d’El Pilar, ja que a Alzira fou un cúmul de circumstàncies i l’empat a Mislata vingué després de l’aturada nadalenca (que no ens vingué bé a ningú) i on de segur d’haver finalitzat les nostres jugades ofensives, altre resultat s’haguera produït.

On penses que l’equip ha de millorar?

Sense cap dubte en els nostres desplaçaments. Portem una sèrie d’encontres on ens està costant molt fer gol, si bé estem fent un bon futbol, ja que estem demostrant ser superiors als nostres rivals, tant tècnica com físicament. Estem generant multitud d’ocasions però ens falta definir als metres finals.

Ara una altra setmana sense competir abans de començar la 2a volta…

Així és, i hem de guanyar sí o sí els dos partits que ens vénen si volem traure profit dels enfrontaments directes que hi ha entre els nostres perseguidors, on Mislata ha de viatjar a Alzira, on els tenen molta gana, i on després també hauran de visitar al Levante i El Pilar. Està clar que no va a decidir-se res encara, però ens podem beneficiar d’alguns resultats, sempre i quan guanyem els nostres dos partits.12510441_871090469672687_4557740159154226911_n

Es manté Salus en el seu pronòstic d’allà en pretemporada on ficava a Mislata, Maristas i El Pilar com a principals rivals de l’Inmevasa?

Clar, de fet la classificació així ho demostra. Jo pense que ara es tracta d’anar eliminant rivals. Hem de tindre en compte que Maristas es troba a sis punts, i si els guanyem la setmana que ve, els deixaríem ja a nou punts, que en una segona volta seran complicats de recuperar. Ara és moment d’afiançar els enfrontaments davant rivals més assequibles i quan juguem davant els de dalt, prendre’s com si foren veritables finals.

Serà decisiva la penúltima jornada quan rebeu el Mislata?

Home, espere que a eixes altures ja ho tinguem tot decidit, però si ens respecten les lesions i tot va bé…tin en compte que són ells els que ens han de visitar. Jo crec que abans de l’aturada de Setmana Santa, les coses ja estaran molt més clares.

L’equip ha guanyat molt amb la darrera incorporació de Guti…

Ara ja està acoblat al grup, no com el dia de la seua estrena a Alzira, i on malgrat marcar fou expulsat en tot el que passà a la fi del partit, i que el privà de jugar davant l’Alboraia en Olleria, i ja tornà a tindre els seus minuts a Mislata i davant Cullera. El que sí que trobarem a faltar són a Fran (se’n va a Anglaterra) i Ignasi (lesionat pel que resta de temporada al metatarsià), que ens deixen un poc minvats l’equip, però que estem suplint molt bé amb dos jugadors  del filial que apunten alt com són Dani (Carcaixent) i Frank (Ontinyent), amb els que afrontarem el que resta de lliga.

Quin jugador/equip t’ha agradat més en esta primera volta?

Sense cap dubte que Rafa Ara. Sabem que El Pilar es cimenta amb el que pot ser millor jugador de la categoria: Rafa Ara qui ja suma 23 gols dels 68 que té el seu equip, amb qui vaig compartir vestidor al Maristas en 2a divisió, i que tots sabem que si no està jugant en 1a divisió és per motius econòmics, si bé és cert que hi ha equips que estan interessats en ell. Quant a conjunt Mislata té un molt bon bloc en general, i per suposat L’Olleria Inmevasa, que vaja on vaja tots els equips es multipliquen per intentar superar-nos, i que ens obliga a esforçar-se de valent en cada partit.