Benicadell Esportiu

Andreu Gramage: “El CAVA ha demostrat ser un gran club”

28261784451_fe53608226_o

Ahir el nerviosisme presidia el sopar a la caseta de Vicent Revert i de la seua dona Dolores que va comptar amb representants del club del CAVA. Hi havia un optimisme moderat, el cor demanava l’or per a Orlando, però tots sabien de la dificultat de l’empresa. Les semifinals van ser la primera pedra de toc, emoció pels quatre cantons de la caseta i respirada fins les 3,45 amb el triomf de l’atleta d’Artemisa. No era un simple sopar d’estiu, era un sopar històric: I és que un membre del club podia aconseguir una medalla per al seu club i per al poble. Allí estaven a banda dels amfitrions Vicent i Dolores i el seu fill Víctor, el president del club, Andreu Gramage, Nacho García, la col·laboradora del País, Conxi Mollà, al membre de la junta Manolo Cortés, l’entrenador Vicent Guerola i dos generacions diferents d’atletes del CAVA, Rafa Coll i Nico Azorín. Després es va sumar a la agradable tertúlia el regidor d’esports Óscar Borrell i, com no, el Benicadell Esportiu per a ser testimoni d’una nit única. A les 3,45, Orlando Ortega aconseguia la medalla d’argent i les llàgrimes afloraren en algunes roques que no podien amagar el seu orgull per Orlando. I es que sols Orly i el CAVA saben com de difícils han sigut estos anys fins la consecució del metall olímpic. El primer en atendre els micros del Benicadell Esportiu va ser el seu president, Andreu Gramage qui va destacar del CAVA el caràcter familiar i com no, la unió entre tots els seus components.

Andreu, supose que encara emocionat, no?

Sí, per suposat. Pense que és una suma de moltes coses: emoció, satisfacció, deure complit. El CAVA ha demostrat ser un gran club, creient en l’esport base. És un dia fantàstic per a un club en el qual es centrem en fomentar el respecte, l’educació i la salut, som fidels a les bases de l’esport.

Amb la medalla d’Orlando Ortega, tant el  CAVA com l’esport de l’atletisme eixen guanyant..

Fa 3 anys vam trobar un xic sense ofici ni benefici, es trobava perdut i ens va demanar ajuda. Des del principi va ser una simbiosi perfecta. Amb esforç vam aconseguir que estiguera empadronat a Ontinyent, després que competira i per últim, la nacionalització. Ontinyent ha d’estar molt satisfet, al igual que la Vall o tot l’estat. Moltes vegades s’omplim la boca dient que cal pensar en la resta, que hem de ser fidels amb els que venen de fora i hui hem demostrat ser un exemple.

Entrevista molt emotiva la de RTVE, Orlando plorant vos dona gràcies. Hui, el CAVA present a Rio..

Per suposat, és que Orlando no tenia res, nosaltres hem sigut una gran família, som una família. El CAVA és com ell ha resumit a la televisió, estem tots molt units i hui estem disfrutant i plorant tant com ell.