Benicadell Esportiu

El liderat de Segona segueix al roig viu

Informa: Iñaki Gómez: Després de dues setmanes de descans per les festivitats de Falles i Pasqua, es va reprendre la competició amb el Tejidos Campos cobrant més avantatge encara en el liderat de Primera, i amb una nova variació en la primera plaça de Segona malgrat que els dos primers van vèncer.

En Primera, el Tejidos Campos va tornar a ampliar el seu solvent avantatge respecte al segon, ja que van guanyar al cuer amb un contundent 9-2, mentre que el Belmartí, ara a onze punts, es va haver de conformar amb un empat (3-3) en el seu partit davant d’un La Barraca-Tecnocrisa que va donar un altre pas cap a la permanència, i més tenint en compte que dues dels seus perseguidors, el Carnicería Ramón i el New Desbox, també van signar taules (2-2), servint al Carnicería Ramón per a eixir del descens.
D’altra banda, el Grow Shop El Cogollet va guanyar 4-0 per a retallar distàncies al segon i cobrar avantatge en la tercera plaça, ja que el Carrosses El Llombo va perdre 6-2 davant d’un Rest. Sant Vicent-Máquina 4 situat en l’equador de la taula en el qual també es troben tant La Colla de Pere com el Tresfan Textil, que es van enfrontar entre si eixint victoriosos els primers esmentats (3-0).

En Segona, es manté l’emoció pel liderat produint-se un nou canvi entre els dos primers malgrat que tots dos van guanyar, ja que la golejada collida pel Danta Descanso Flex Galleri (8-0) els permet tenir millor coeficient golejador que un Parafinas Guerola que va guanyar 3-0.
Per darrere d’ells, el TXT Editorial/Perruqueria Maria Castelló es va veure superat pel tercer, però per la cua (2-1), i açò ho va aprofitar el Pumas United, que no va fallar davant del cuer (7-1) per a reactivar la lluita per l’ascens i situar-se a només quatre punts.
No gaire lluny tampoc, a sis, se situa l’Ontinyent Multiservicios després de vèncer 3-0 a l’Acriluz/Dicarnia en el duel d’aspirants que van afrontar tots dos empatats a punts, mentre que va completar el llistat de victòries el Clínica del Pie:José Salvador després de guanyar per la mínima just a l’equip que els precedeix en la taula.

A continuació figuren els resultats de la jornada, la classificació, la pròxima jornada (programada per al dissabte 9 d’abril), els sancionats (si n’hi ha), els porters menys golejats i els golejadors de cadascuna de les categories:

1a categoria                                                                                               2a categoria

segona primera