Benicadell Esportiu

El Tejidos Campos ja és campió de la Lliga Local de Futbol 7 d’Ontinyent

Informa: Iñaki Gómez: Era qüestió de temps que el flamant líder de Primera es proclamara campió, aconseguint-ho finalment a falta de quatre jornades. Açò sí, l’emoció no acaba, ja que s’ha produït un canvi en la segona plaça, un altre en la lluita per la permanència i en Segona a més d’estar en joc el liderat segueix reactivant-se la pugna per l’altra plaça d’ascens.

En Primera, el Tejidos Campos va aprofitar l’empat del Belmartí (1-1) davant d’un equip de la part mitjana com el Rest. Sant Vicent-Máquina 4 per a, amb la seua solvent victòria per 4-1, proclamar-se campions de la Lliga Local de Futbol 7 d’Ontinyent, recuperant el tron que la temporada passada es va adjudicar un Grow Shop El Cogollet que va ser l’altre beneficiat de la jornada, ja que van vèncer 5-2 a un rival proper com el Carrosses El Llombo per a assaltar la segona plaça i allunyar-se a cinc punts del seu contrincant.
Aquest resultat també li va venir bé a La Colla de Pere, que després de guanyar 4-2 empata a punts amb el quart, plaça que també és premiada amb trofeu igual que les tres primeres, per la qual cosa sense cap dubte están sent un dels equips revelació tenint en compte que es tracta d’un recentment ascendit. D’altra banda, el Tresfan Textil s’aferma en la zona mitjana després d’adjudicar-se un vistós 9-3, i en el duel clau per la permanència el New Desbox va guanyar 3-0 a Los Penetra Mayas per a superar-los en la taula i abandonar la zona roja en detriment precisament del seu rival.

En Segona, un dels llavors colíderes va patinar, un Parafinas Guerola que es va veure superat per un Cafeteria Sucre que és setè (3-2), la qual cosa va venir de perles al Danta Descanso Flex Galleri, que va golejar al cuer (7-0), per a prendre un important avantatge, ja que a més dels tres punts de més que sumen ara, també han ampliat considerablement la diferència de gols a favor i en contra que tan igualada tenien tots dos.
Per darrere d’ells, el TXT Editorial/PerruqueriaMaria Castelló segueix amb la seua mala dinámica després d’empatar 1-1 davant d’un Acriluz/Dicarnia situat en la zona mitjana, i ha vist com el Pumas United, que va guanyar 3-0 al no presentar-se el seu rival, com l’Ontinyent Multiservicios, que va vèncer 4-1, se li acosten a dos i quatre punts retornant l’emoció a la lluita per l’ascens. Per últim, el duel entre el Seguros Jorge Campos i el Tecnifire es va resoldre amb un emocionant 5-4.

A continuació figuren els resultats de la jornada, la classificació, la pròxima jornada (programada per al dissabte 16 d’abril), els sancionats (si n’hi ha), els porters menys golejats i els golejadors de cadascuna de les categories:

1a categoria                                                                                    2a categoria

segona primera