Benicadell Esportiu

Els primers cobren avantatge abans del descans per la Fira

22442979205_e0ed0914bb_o

Informa: Iñaki Gómez.  Tejidos Campos i Los Penetra Mayas es consoliden en el més alt de Primera, mentre que en Segona el Cafeteria Sucre es converteix en el primer líder en solitari.
En Primera, ni Tejidos Campos, que va vèncer amb un solvent i cridaner 5-0 al vigent campió Grow Shop El Cogollet, ni Los Penetra Mayas, que va guanyar amb un ajustat 1-0 a un equip situat en llocs de descens com La Barraca-Tecnocrisa, van fallar i van veure a més com cap dels seus perseguidors propers va puntuar, provocant un salt de més d’unavictòria entre el segon i la resta.
Açò demostra la superioritat de tots dos al mateix temps que la màxima igualtat existent entre la resta d’equips, fins al punt que tots ells ja han provat tant les mels de la victòria com l’amarg sabor de la derrota. Aquest cap de setmana van vèncer el Belmartí 3-1 per a escalar diverses posicions, i dos equips que fins avui no sabien el que era guanyar, el Tresfan Textil (4-3) i el Pintures La Vall-Bar PouClar (3-2). Per últim, Rest. Sant Vicent-Maquina 4 i Carnicería Ramón van quedar 1-1 i segueixen empatats a punts.
En Segona, el Cafería Sucre va guanyar amb un ampli 5-2 i es converteix en l’únic equip que compta els seus partits per victòries després que l’Ontinyent Multiservicios sucumbira per 4-1 davant d’un Quica Gastrobar/Nvevolutia que es va retrobar amb el triomf després de dues derrotes seguides. Ara la segona plaça és per al Parafinas Guerola després d’aconseguir la golejada del cap de setmana (10-2).
Açò sí, s’ha produït un cuádruple empat en el qual també estan involucrats el Danta Descanso Flex Galleri, que va vèncer 4-2, i el Pumas United, que es va emportar per un ajustat 2-1 el duel contra un Txt Editorial/Perruqueria Maria Castelló amb el qual empataven a punts abans de començar la jornada. Per últim, va completar el llistat de victòries el Clínica del Pie: José Salvador després de guanyar 3-0 al cuer.
A continuació figuren els resultats de la jornada, la classificació, la pròxima jornada (programada per al dissabte 21 de noviembre, destacant el fet de que aquest cap de setmana no hi haurà jornada a causa de l’aturada per la Fira), els sancionats (si n’hi ha), els porters menys golejats i els golejadors de cadascuna de les categories:

1a categoria                                                                                                          2a categoria

futbol 7-primerafutbol 7-segona