Benicadell Esportiu

Els primers obrin bretxa en la Lliga Local de Futbol 7

Informa: Iñaki Gómez. En Primera, el Tejidos Campos va demostrar que no té rival i després de la doble aturada pels Nadals i Cap d’Any  no s’han oblidat de guanyar, vencent a més en aquesta ocasió amb un folgat 6-2 al tercer classificat, el Carrosses El Llombo. Aquest resultat ho va aprofitar el Belmartí pera, després de guanyar 2-1, consolidar-se en la segona plaça, i també li va venir bé a un Grow Shop El Cogollet (5-3) per a igualar al tercer sumant els mateixos punts.
Tan sols es va registrar un triomf més, el collit per La Barraca-Tecnocrisa contra el cuer (3-2) per a allunyar-se de la crema. I és que els altres dos duels van acabar en taules, tant el Carnicería RamónLos Penetra Mayas (5-5) com el Rest. SantVicent-Maquina 4Tresfan Textil (2-2).
Destacar per últim que la setmana vinent s’enfrontaran els dos primers en un partit en el qual el Tejidos Campos cercarà seguir ampliant el seu més que destacat avantatge de 8 punts respecte al segon, i el Belmartí tractarà que retallar distàncies i donar-li una mica d’emoció a la lluita pel campionat.

En Segona, s’obri una lleugera bretxa després que els quatre primers no fallaren, guanyant a més alguns d’ells a rivals propers, comés el cas del capdavanter Pumas United, que va vèncer 4-3 a l’Ontinyent Multiservicios, com del quart, el Danta Descanso Flex Galleri, que va derrotar amb un 3-2 al Cafeteria Sucre.

Pel que fa als altres dos, van vèncer a equips de la part baixa, tant el Parafinas Guerola (2-0), com el Txt Editorial/PerruqueriaMaria Castelló (12-4), destacant de l’últim que malgrat la gran quantitat de gols marcats, el seu rival, el cuer Clínica Bacall, va ser capaç de marcar-los quatre tants a l’equip menys golejat fins a aquesta jornada, anotant més dianes en aquest encontre que en el que portem de temporada i provocant que ara el Zamora estiga igualat entre tres equips.
D’altra banda, el Acriluz/Dicarnia (3-0) i el Quica Gastrobar/Nvevolutiva (3-2) es consoliden en la zona mitjana després dels seus respectius triomfs.

A continuació figuren els resultats de la jornada, la classificació, la pròxima jornada(programada per al dissabte 16 de gener), els sancionats (si n’hi ha), els porters menys golejats i els golejadors de cadascuna de les categories:

1a categoria                                                                                                                            2a categoria

primerasegona