Benicadell Esportiu

Els tres primers de Segona es distancien encara més

Informa: Iñaki Gómez: En Primera, el Tejidos Campos va tornar a empatar però va millorar el seu avantatge respecte al seu perseguidor més proper, mentre que en Segona els tres primers s’escapen en el més alt.

En Primera, el Tejidos Campos va empatar per segona jornada consecutiva, en aquesta ocasió 1-1 davant del Grow  Shop El Cogollet, encara que malgrat aquesta igualada fins i tot van ampliar el seu contundent avantatge respecte al segon ja que el Belmartí va perdre 3-1 contra un La Colla de Pere que s’allunya de la crema. Aquests resultats li van venir bé al Carrosses El Llombo, ja que van vèncer 2-0 a un altre equip de la meitat inferior de la taula com el Tresfan Textil per a així posar-se tercers.
Pel que fa a la part baixa, havia programats dos importants partits que es van adjudicar els millor posicionats per a així obrir bretxa respecte als últims classificats, guanyant La Barraca-Tecnocrisa 3-0 a Los Penetra Mayas i el Rest. Sant Vicent-Maquina 4 2-1 al Carnicería Ramón.

En Segona, cap dels dos colíders va fallar, vencent a més per golejada davant d’equips de la part baixa i destacant fins i tot el fet que gràcies a que el Danta Descanso Flex Galleri va vèncer amb més gols de diferència, va haver-hi  canvi de líder, guanyant 9-0, mentre que el Parafinas Guerola va guanyar 7-1. A l’aguait de tots dos, i just abans d’enfrontar-se al nou capdavanter, es manté el TXT Editorial/Perruqueria Maria Castelló, que va derrotar 4-1 a un rival proper en la taula com el Pumas United, al que distancien ja deu unitats, obrint-se una considerable bretxa ja que el  Quica Gastrobar/Nvevolutia es va veure superat de forma contundent (7-1) per l’Ontinyent Multiservicios.
També va aconseguir una ampla victòria (4-1) el Cafeteria Sucre al’Acriluz/Dicarnia per a avançar-los en la taula i posar molt emocionant la pugna per la quarta plaça, la qual, malgrat que no serveix per a ascendir de categoria, és premiada amb trofeu. Per últim, el duel entre els dos últims es va resoldre amb un cridaner intercanvi de gols (8-3) que permet al Clínica del Pie: José Salvador deixar de ser penúltim.

A continuació figuren els resultats de la jornada, la classificació, la pròxima jornada (programada per al dissabte12 de març), els sancionats (si n’hi ha), els porters menys golejats i els golejadors de cadascuna de les categories:

1a categoria                                                                            2a categoria

segona primera