Benicadell Esportiu

Molta emoció i resultats cridaners en la primera jornada del Torneig Final de Lliga

22438010467_ea69fa9ac2_o

Informa: Iñaki Gómez: Es va disputar la primera jornada de la Fase de Grups del II Torneig Final de Lliga Futbol-7 d’Ontinyent en la qual va passar de tot, vaticinant una segona i definitiva jornada d’emocions i incertesa per conèixer als equips que es classificaran per a la Fase Final del 4 de juny.

En el Grup A el TXT Editorial-Perruqueria Maria Castelló pren la iniciativa després de guanyar 4-2 en el duel entre el tercer i el quart de segona, mantenint-se a l’espera que es dispute l’altre partit, ja que el Acriluz/Dicarnia – Parafinas Guerola va ser ajornat i en el moment de la redacció d’aquesta notícia encara no s’ha disputat.

En el Grup B el Rest. Sant Vicent-Máquina 4 va vèncer 3-0 a l’únic equip de Segona d’aquest grup, mentre que en l’altre duel el Carrosses El Llombo no va fallar (1-0) davant d’un altre combinat de Primera encara que el Carnicería Ramón va descendir. Destacar que en la segona jornada, i última de la fase de grups, cap dels guanyadors s’enfrontarà entre sí.

En el Grup C el Pintures La Vall-Bar PouClar es va donar una bona alegria després d’acabar la lliga regular perdent la categoria, vencent 5-1 per a posar-se líder d’un grup en el qual en l’altre partit entre dos equips de la zona mitjana de Segona finalment es va imposar per la mínima (1-0) el Cafeteria Sucre, precisament amb qui s’enfrontaran aquest cap de setmana.

En el Grup D es va registrar el primer empat, sent el Pumas United, que va acabar la lliga en cinquena posició, capaç d’empatar (3-3) davant del campió de la seua mateixa categoria, el Danta Descanso Flex Galleri, mentre que en l’altre duel Los Penetra Mayas, penúltim de Primera, va vèncer 4-2 al cuer de Segona.

En el Grup E, l’únic en el qual tots els equips són de Primera, també es van signar unes destacades taules a tres entre dues dels aspirants a guanyar aquest trofeu, el Grow Shop El Cogollet i el Tejidos Campos, per la qual cosa hauran de vèncer en la segona jornada si volen passar a la fase final, cercant conquistar el liderat que tractarà de defensar el New Desbox després d’eixir victoriós del seu duel (3-1).

Finalment, en el Grup F La Colla de Pere pren avantatge després de no fallar davant de l’únic conjunt de Segona d’aquest grup (4-2) i veure com el Belmartí, subcampió de Primera, es conformava amb un empat (2-2) en el seu duel contra un aguerrit Tresfan Textil.

A continuació figura el quadre de la Fase de Grups del II Torneig Final Lliga Futbol-7 d’Ontinyent amb la composició de grup, els resultats de la primera jornada i els horaris previstos per a la segona i definitiva:

cuadro copa 2016 2