Benicadell Esportiu

Tot preparat per al II Torneig Final de la Lliga Local Futbol-7 d’Ontinyent

Informa: Iñaki Gómez: Dilluns passat es va celebrar el sorteig corresponent a aquesta segona edició del II Torneig Final de la Lliga Local de Futbol-7 d’Ontinyent amb el qual es busca compensar la falta d’equips en la lliga regular perquè així es puguen disputar, com a mínim, dos encontres més.

Aquest dissabte, una vegada acabada la Lliga Local de Futbol-7, arranca aquesta nova competició en la qual participen tots els equips, tant de Primera com de Segona, havent-se realitzat un sorteig pur sense distincions de categoria. Primer es disputaran dues jornades (21 i 28 de maig) corresponents a una liguilla amb grups de quatre equips, per la qual cosa no tots s’enfrontaran entre si, tenint molta importància la diferència de gols amb la qual s’acabe cada encontre.

A continuació, els que queden primers, juntament amb els dos millors segons, accediran als quarts de final amb els quals s’iniciarà la fase final que es disputarà íntegrament el 4 de juny amb dos partits de quarts programats per a les 16:00 hores, altres dues per a les 16:45, les semifinals per a les 17:30 i la gran final per a les 18:30 hores en el Camp A.

Destacar que els quarts i semifinals duraran 30 minuts amb dues parts de 15 cadascuna, mentre que per a la final es mantindrà la durada habitual de 50 minuts amb dues parts de 25 cadascuna. A més, cal assenyalar que una vegada s’acabe la gran final es procedirà al lliurament de trofeus tant de la Lliga com del Torneig.

Pel que fa als grups i horaris, són els següents:

cuadro copa 2