Benicadell Esportiu

130 participants a la concentració de Vespes i Lambrettes d’Ontinyent

El Vespa Club Ontinyent va organitzar, amb la col·laboració d’ajuntament  d’Ontinyent, la 8ª concentració de vespes i lambrettes.

IMG_20160806_115219L’edició d’enguany ha comptat amb diverses novetats, entre elles el lloc de celebració, la Plaça de la Concepció i l’altra, la ruta de la concentració que va anar més enllà del casc urbà, arribant fins i tot a la població de Fontanars dels Alforins.

Fins a Ontinyent es donaren cita aficionats dels  vespa club de tota la comunitat Valenciana, com a L’Olleria, Montaverner,  Moixent, Alcoi, Muro, València, Elda, Sant Vicent del Raspeig, Altea i molts mes. En total 130 participants els quals van compartir un esmorzar en la plaça de Sant Domingo.

Després de l’esmorzar, es va reprendre la volta amb vespa per Ontinyent fins a Fontanars per a finalitzar la concentració de nou en el lloc de partida amb una aperitiu.

Un dinar amb membres del Vespa Club Ontinyent i representants d’altres pobles va posar el punt i final a una concentració ja consolidada a la nostra ciutat.